miercuri, 23 aprilie 2014

Gospodine dar....si cochete


 Cu acest articol particip la provocarea lansata de Oriflame “The ONE Collective” de aici The One .
Mi-a placut aceasta provocare si imediat m-am si apucat sa scriu,nu prea ma pricep eu chiar foarte bine la cuvinte alese,dar cat sa intelegeti cred ca ma descurc.
Dupa cum stiti ,noi femeile avem mai multe responsabilitati in viata:sa fim sotii,mamici,gospodine...dar sa nu uitam ca suntem si femei si trebuie sa avem grija si de noi.Asadar,cred ca toate ar trebui sa fim mai atente cu noi ,sa ne ingrijim si sa aratam bine,nu neaparat pentru cei din jur cat mai ales pentru noi.


Din geanta nu-mi lipsesc niciodata:fondul de ten,mascara,glossul/rujul si fardul.Nu trebuie sa arat ca starurile de la tv dar nici sa fiu chiar neingrijita.
Imi doresc sa testez noul fond de ten,sa descoper ca este ceea ce tenul meu are nevoie:sa fie rezistent si sa se uniformizeze perfect cu tenul,sa nu se vada ca si cum as fi ,,tencuiala unui bloc in renovare,,.
Mi-ar trebui si pudra ca fata mea sa nu prinda luciu si sa arat ca un licurici noaptea.Dar mai important este mascara si glossul/rujul,am primit luna trecuta o mostra de ruj,si am fost foarte incantata:nuanta era frumoasa,a rezistat destul de mult pe buze chiar si dupa ce am mancat :)..iar luciul rujului cu sclipiri de parca zici ca ai diamante pe buze este adorabil.
Si ca sa fiu complet aranjat un pic de fard e tot ce-mi mai trebuie,nu foarte mult ci atat cat sa arat foarte bine sa atrag privirile asupra mea...wow.
Imi doresc noile produse The One foarte mult si sper ca asteptarile mele sa fie indeplinite.Dar despre asta o sa va vorbesc abia dupa ce primesc produsele spre testare si o sa fac proba la fiecare in parte.
Va sfatuiesc sa incercati produsele Oriflame in general, toate sunt minunate...eu sunt foarte multumita din toate punctele de vedere de aceasta marca.
Cine doreste sa se inscrie sa primeasca spre testare produsele o poate face aici http://blogalinitiative.ro/campanii/intra-in-cea-mai-mare-comunitate-internationala-de-bloggeri-the-one-collective.

4 comentarii:

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates