sâmbătă, 24 mai 2014

Interviu cu dna Veronica Cretu


M-am gandit ca in fiecare sambata de acum inainte sa va prezint cate o bloggerita draga mie :) ...asa o sa aveti ocazia sa descoperiti sau sa redescoperiti bloguri culinare si noi retete delicioase.Pentru ca am fost ajutata foarte mult in crearea blogului meu de catre aceasta doamna draga mie,nu aveam cum sa nu incep proiectul cu dumneaeei :) dar nu fiti suparate fetelor,toate imi sunteti dragi si va iau pe rand :).Asadar sa incepem ....
Prima mea invitata este dna Veronica Cretu autoarea blogului La Vera in bucatarie caruia i-am adresat cateva intrebari , sa o cunoastem mai bine.
1. Cum ati inceput sa aveti un blog gastronomic?Si cum ati ales numele blogului?
 Numele este legat de mine si de faptul ca atunci cand sunt acasa cea mai mare parte din timp mi-o petrec in bucatarie.Asa a venit si numele"La Vera in bucatarie" iar blogul il am din Mai 2011.
2. De unde va  inspirati in arta culinara: carti de bucate, reviste, emisiuni, bloguri, site-uri?
 Sincer, ce fac eu nu as numi-o arta culinara.Eu gatesc ce-mi place.Gatesc si in functie de buget.Eiiii cu inspiratia,am sute de reviste,am cateva zeci de carti de bucate,Netul e atat de bogat in retete si idei incat cred ca toata lumea ar putea gati doar bunatati.
 Da,urmaresc atat cat imi permite timpul si emisiuni culinare.Am invatat multe lucruri de acolo.
3.  Care a fost cel mai mare dezastru culinar pe care l-ati avut?
 Ei,se mai intampla sa nu imi iasa unele retete asa cum le-am vazut,ca aspect,uneori nu sunt toate chiar pe gustul nostru.Pe acelea nu le public.Insa Mi s-a intamplat sa am o comanda pentru un tort si dupa ce a fost gata umplut,cand l-am scos din frigider l-am rasturnat pe jos prin bucatarie.Iti imaginezi ca am stat toata noaptea sa coc si sa umplu un alt tort pentru a fi gata la ora 7 dimineata. Cred ca a fost singurul meu dezastru cu adevarat.
4. Care este reteta dvs preferata si/sau care este cea pe care o gatiti cel mai des?
 Nu am un fel anume preferat.In general gatesc multa carne de pui,ne place foarte mult si peste.Imi place sa incerc cate ceva nou cand am ocazia.
5.  Aveti vreo reteta mostenita din familie, o reteta a copilariei ?
 Aveam vre-o 13 ani cand am invatat de la o vecina sa fac blat de tort pentru ca mama mea nu prea stia sa faca prajituri mai sofisticate,doar cozonac si ceva prajituri cu foi si cam atat.Am invatat de la "tanti Popa" vecina sa fac blat pentru tort si apoi am invatat cand eram in liceu de la o matusa,sora mai mica de a mamei sa fac prajituri mai deosebite si am invatat sa pun muraturi si compoturi.
6.  Ce retete ati recomanda utilizatorilor incepatori de pe blogul dvs?
Paula draga,eu as recomanda cam 90% din retetele mele pentru incepatori.Eu ma gandesc ca oricine ar putea sa gateasca dupa retetele mele,deoarece eu gatesc pentru noi,pentru familie.Nu gatesc doar o portie caresa dea bine pe farfurie si atat. Fiica mea e total paralela cu bucataria insa a gatit de cateva ori urmand retetele de pe blog,pentru a-mi face cate o surpriza seara cand veneam de la lucru.Eu zic ca daca ea care nu stie sa curete bine o ceapa a reusit,atunci oricine poate.
7. Aveti alte pasiuni in afara de arta culinara despre care ati vrea sa ne povestiti?
  Imi plac florile,am o multime de flori.Le ingrijesc cu drag.Chiar si la servici am o multime de care ma ocup cu placere.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru minunatele retete care ma ajuta cand sunt in pauza de idei,va urez mult succes pe mai departe Dna Veronica.

Acesta a fost primul interviu din proiectul ,,Sa ne cunoastem mai bine,, sper ca sunteti multumiti si va astept cu pareri sincere.

9 comentarii:

  1. O idee minunata draga Paula !
    Si uite asa vom cunoaste mai bine blogheritele din Blogroll-ul nostru !
    Si Vero imi este tare draga , asa ca ma bucur sa aflu lucruri noi despre ea.
    Felicitari draga Vero pentru interviu , dar si felicitari Paulei pentru ceea ce vrea sa faca.
    Va tzuc cu drag pe amandoua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Dna Sidy, asa sper si eu sa cunoastem cat mai multe despre fiecare. :)

      Ștergere
  2. foarte frumoasa ideea ta ,felicitari draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc draga mea,te astept si pe tine in saptamanile viitoare pt un mic interviu ;)

      Ștergere
  3. Iti multumesc pentru ca ma apreciezi,multumesc toturor celor care ma apreciaza pentru ceea ce fac,pentru ce si cum sunt! Am fost incantata cand mi-ai spus de proiect si am fost si mai incantata cand am aflat ca ai ales ca eu sa fiu prima despre care sa amintesti aici. E adevarat ca blogul meu nu este unul foarte cunoscut,dar incet ,incet lumea il vede si eu sunt foarte rabdatoare de felul meu.
    Iti doresc mult succes cu proiectul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesanta ideea ta Paula ,Felicitari in noul proiect si succes celor care apar aici ca si invitati ,puup si multa bafta in continuare
    Alina Marginean

    RăspundețiȘtergere
  5. Fb. Micu Mihaela
    Felicitari ,super idee si multa multa bafta!

    RăspundețiȘtergere

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates