vineri, 16 mai 2014

Danone sarbatoreste 15 ani in Romania




Pe data de 15 Mai Danone a implinit 15 ani de la primul iaurt fabricat la Bucuresti, dupa cum stiti este nr 1 in Romania ,iar acum si-a modernizat un pic si site-ul http://danone.ro/ ,venind cu noutati si imbunatatiri.Eu stiu si site-ul vechi,imi placea si acela si eram invatata cu el,acum insa trebuie sa ma familiarizez si cu cel nou.
Am rasfoit site-ul si am citit despre tot si toate,noi fiind fani Danone de foarte multi ani,cam de 10 cred , iar acum de 2 ani copilul nostru serveste 2 iaurtele pe zi de la Danone,asa ca trebuie sa fim informati despre produsele Danone.
Site-ul este foarte bine structurat si calitativ si cantitativ.
Suntem informati de la prima etapa si pana la ultima in pregatirea iaurtului.
Despre toate procedurile necesare.
Este minunat acest site,eu sunt foarte incantata si va recomand cu caldura sa il rasfoiti pentru a afla toate noutatile si asa ve-ti capata cu siguranta mai multa incredere in produsele Danone.
De imbunatatit nu cred ca as mai avea ce,dar cred ca as adauga sa fie si un coltisor al clientului care sa scrie experientele avute cu danone.
Va urez lectura placuta pe site si pofta buna cand savurati delicioasele iaurtele.
La multi ani Danone sa ne traiesti 1000 de ani, prosperitate si toate cele bune.

5 comentarii:

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates