vineri, 20 iunie 2014

Negresa cu visine


- visine fara samburi
-2 oua
-1 cana lapte
-1 cana zahar
-2 cani faina
-1 praf de copt
-2 linguri de cacao
-2 linguri dulceata 
 Batem bine ouale cu zaharul,adaugam laptele,dulceata si amestecam bine.
Se adauga faina,amestecata cu cacao si praful de copt.
Punem compozitia in tava tapetata cu ulei si faina,apoi punem deasupra visinele (le dam prin faina,sa nu se duca toate pe fundul tavii) .
Se da la cuptor pana trece testul scobitorii.
Lasam sa se raceasca si taiem cubulete.

2 comentarii:

Piept de pui cu linte rosie si legume chinezesti

Astazi vin cu o reteta foarte gustoasa, rapida, usor de preparat si ieftina.Cu siguranta va fi pe placul oricui. Nu arata atat de spectacul...

Follow Us @soratemplates