joi, 19 iunie 2014

Fursecuri de casa


- 2 oua
- 200 gr untura
- 1 pliculet zahar vanilat
- 200 gr zahar
- 10 ml esenta de vanile
- 1 praf de copt
- 650 gr faina
- un praf de sare

Punem intr-un castron mai mare untura(sa fie la temperatura camerei),ouale,zaharul, praful de sare si zaharul vanilat si amestecam pana obtinem o compozitie omogena,apoi adaugam si esenta de vanilie.
Amestecam praful de copt cu faina si  o adaugam in ploaie,amestecam bine pana obtinem un aluat tare,nu exagerat de tare(daca respectati intocmai cantitatile o sa va iasa numai bun aluatul,ca niciodata am masurat exact cantitatile la fiecare).
Apoi am facut fursecurile cu ajutorul unui pistol de biscuiti.
Le puneti direct in tava,(nu mai ungeti tava deoarece are grasime in compozitie) si le coaceti aprox 20 min la 170 grade (eu va spun exact pt ca am facut la cuptor electrric).
Le presarati cu zahar pudra si serviti.
Pofta buna!




2 comentarii:

  1. arata taree bine Paula ,ma bucur ca ti-a iesit reteta ,pofta buna

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine si mai ca imi vine sa ma bag in ele<3

    RăspundețiȘtergere