luni, 5 mai 2014

Sunt The One cu Oriflame


Am participat la campania organizata de Blogal Initiative si Oriflame AICI si am fost una dintre norocoasele care au primit spre testare toata gama The One (lacul de unghii nici nu s-a lansat inca pe piata) ,am avut o mare surpriza cand am deschis coletul si am vazut cate produse am primit,eu credeam ca vom primi spre testare doar mostre ale produselor...dar am primit toata gama si sunt minunate.Eu le-am testat imediat,iar apoi am facut si o sedinta foto sa vedeti si voi cat sunt de bune.
In prima faza va arat cum sunt fara machiaj :).....sa nu va speriati ;)
Am inceput cu corectorul pentru cearcane NUDE BEIGE,nu am eu asa mari cearcane dar se vad totusi :) .Mi-a placut ca si textura:este cremos si se intinde foarte usor,eu m-am folosit de degete.Totusi cred ca nuanta nu mi se potriveste chiar bine,imi trebuie alta nuanta,dar el este foarte bun.Din partea mea 10.
Am continuat cu fondul de ten NATURAL BEIGE,vreau sa va spun ca este a doua mea piele,nu se observa si nu arata fata ca si cum as fi tencuita :).Nu este nevoie de mai multe cuvinte. Un plus si pentru fondul de ten.
Ca sa-mi finisez fata ,asa ca la carte ,mi-am pudrat fata MEDIUM,pentru a scapa de luciu fetei,surpriza si aici:perfecta.Deci pana aici multumita 100%.
Asa arata dupa aceste operatiuni:
Deja se vede schimbarea asa-i? Eu da o vad si sunt multumita :).
Dar sa continuam,ochii au nevoie de infrumusetare pentru ca ei sunt oglinda sufletului ;)
Am inceput de la interiorul ochiului cu nuanta cea mai deschisa BEIGE PEARL ,am conturat ochii cu nuanta GOLD BROWN  am finisat coltul ochiului cu nuanta cea mai inchisa OLIVE GREEN .Prima si a doua nuanta mi-au placut foarte mult,sidefate si cremoase,s-a intins foarte usor si intr-adevar nu s-a adunat in pliul pleoapei nici dupa 8 ore,dar nuanta Olive Green cea inchisa,nu este asa de sidefata ca celelalte si este mai greu de fixat ,adica nu se intinde,foarte greu merge. :(

Si pentru ca imi place conturul ochiului sa se vada mai bine mi-am dat cu tus NEGRU nu face parte din gama The One dar poate o sa apara si tus.
Iar genelor le-am dat volum cu ajutorul rimelului NEGRU ,m-a incantat periuta in primul rand,este foarte micuta si cu peri fini,separa perfect genele si confera un volum de impact.


Pe final am lasat glossul,in primul rand mi-a placut gustul si mirosul placut de pepene,dar pe buze nu rezista prea mult :( totusi imi place ca sideful se pastreaza chiar daca luciul dispare.Sa va spun un secret :) imi place mai mult rujul The One,(eu il am de luna trecuta) rezista foarte mult pe buze chiar daca mananci sau bei ;). 
Despre lacul de unghii va spun doar ca rezista foarte bine pe unghii, este placut si se usuca repede.
Iar poza finala cu machiajul vorbeste de la sine...nu?

Eu sunt foarte multumita de toate produsele The One by Oriflame, am testat si va sfatuiesc sa le incercati si voi,cu siguranta vor fi pe placul vostru.
Va place?Pareri sincere vreau :)

27 de comentarii:

  1. wowww,esti superba si esti wow oricand iti doresti tu cu The One!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iordache Maria5 mai 2014 la 21:11

    sint superbe ca si tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din poze arata ft bine machiajul,banuiesc ca si in realitate se vede la fel de bine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Aghinitei Maria6 mai 2014 la 06:38

    Un machiaj natural, care iti vine f. bine < SUPER! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. arata super, de abea astept sa ajunga si la mine pachetul sa le incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am testat produsele si imi plac foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei! Da, fondul de ten este bestial. Sunt foarte mulțumită de el. Fardurile cremă nu-mi rezistă pe pleoape fără să se strângă. Este nevoie de un primer de calitate și un fard normal pe care să îl aplic peste. Norocul lor este că sunt foarte pigmentate și le pot aplica drept bază.
    Uite și review-ul meu:
    http://andreeamaria.com/makeup-review-oriflame-the-one/
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. superba, naturala in acelasi timp. tenul tau nu e si nu pare deloc incarcat! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  9. arati foarte bine,imi place,esti naturala si frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu le-am testat si am ajuns la aceleasi concluzii ca si tine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti sexy si rea! :D Sa le folosesti cu spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. corectorul de cearcane e genia;...am si eu unul dara cesta vad ca acopera f bine :D
    esti frumi oricum si cu machiaj si fara :*
    sa le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates