miercuri, 26 septembrie 2012

# PASTE

Paste cu piept de pui




Pentru preparare iti trebuie:

  • 1 buc. piept de pui
  • 2 buc. ceapa
  • 500 gr paste
  • 1 varf sare
  • 5000 ml apa
  • 2 buc. morcov
  • 200 gr pasta de rosii
  • 1 lingura condimente
  • 2 buc. ardei rosii
  • 2 buc. foi dafin
  • 1 buc. borcan ciuperci

Instructiuni pentru Paste:

Se pune apa la fiert cu putina sare iar cand da in clocot se adauga si pastele,si se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de oala ,se tin aprox 10 min (conform instructiunilor de pe ambalaj).
Se toaca ceapa si ardeiu gras rosu marunt,morcovul se da pe razatoare.Pieptul de pui se taie fasii sau cubulete si ciupercile la fel.
Se caleste ceapa,apoi se adauga morcovul si ardeiul si punem cate 2-3 linguri de apa din cand in cand pana se inabusa bine legumele, apoi se adauga pieptul de pui si ciupercile si se lasa sa se faca,apoi se adauga si pasta de rosii impreuna cu condimentele si se lasa pana scade apa care s-a lasat.
Inainte cu 2 min se pun si frunzele de foi de dafin pentru aroma.
Se trec pastele prin apa rece si apoi se scurg,se pun in farfurie si se adauga sosul,optional se pune branza de oaie de la putina.




                                                                Pofta buna!

3 comentarii:

  1. paste cu pui chiar nu am mancat.. e bine de incercat

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am facut niciodata cu piept de pui,am sa incerc...eu fac de post doar cu sos sau cu bacon imi plac foarte mult

    RăspundețiȘtergere

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates