duminică, 3 august 2014

Pe barba meaCe înseamnă să fii pe barba ta?” Grea intrebare , nu-i asa?
De când am plecat la liceu am inceput sa cam fiu #pebarbamea cum s-ar spune, intr-o lume straina si nefiind plecata pana atunci din sânul familieimi-a fost foarte greu, dar a trebuit sa ma descurc. Anii de liceu au trecut foarte repede si ama juns la facultate, aceeasi treaba, alta lume,alt mediu...din nou .. pe barba mea,, ...la fel ca si liceul a trecut si facultatea.
Cel mai greu cred ca mi-a fost abia dupa ce m-am casatorit si a trebuit sa fiu ,,pe barba mea,, la propriu, plus ca tot ,, pe barba mea,, mai aveam si un copil de care trebuia sa am grija.
Abia atunci am inteles cu adevarat ce inseamna sa fi pe barba ta, nu totul insemna ca faci ce vrei si cand vrei, insemna ca trebuie sa devin responsabila si pentru cei din jurul meu,nu numai pentru mine, in toti anii de licieu si facultate am avut o impresie total gresita de ce insemna sa fiu pe barba mea.
Si pentru ca a venit vara, am zis sa mergem la mare, eu si baietelul de 2 anisori, acum pe barba cui sa fim? :) bineinteles ca a mea, ca doar eu sunt parintele responsabil de copil. Asa ca am plecat la mare ascultand melodia lui Marius Moga :))) ca doar de si noi eram ca el.

Stiati ca ? În această vară, Philips lansează provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, două modele de aparate de îngrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii găsiţi pe site şi pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates