duminică, 16 martie 2014

Ador stirile culinare


          Mai mult ca sigur v-ati dat seama de ceea ce mie imi place cel mai mult , ,,viata culinara,, reprezinta totul pentru mine,ador sa regasesc noutati,combinatii si multe sfaturi din aceasta categorie.
Stirile culinare se imbina perfect cu cele despre sanatate,imi place sa gatesc sanatos si gustos,asadar  aceste doua categorii imi trezesc interesul si le acord in aceeasi masura atentia cuvenita.
       Site-ul mondonews.ro l-am descoperit cu ceva timp in urma,ceea ce mi-a atras atentia a fost ca nu acorda o deosebita atentie cancan-urilor/mondenitatilor cum fac alte site-uri si care chiar sunt plictisitoare,in afara acestora alte stiri atractive nu mai au :(. Imi plac stirile din toate categoriile pentru ca sunt scrise in asa maniera incat le intelege oricine fara a avea cunostinte in domeniu.
       Articolele sunt structurate foarte bine,continutul este esential ,aerisit si atractiv.....acestea fiind foarte importante in a atrage atentia cititorilor ca sa urmareasca acest site de stiri.
Eu una sunt foarte multumita si va recomand tuturor cu drag sa urmariti cele mai bune si interesante stiri.

      Chiar astazi mi-a atras atentia articolul din categoria Sanatate http://www.mondonews.ro/cel-mai-des-intalnite-greseli-pe-care-le-faci-atunci-cand-iei-pastile/ . Sanatatea este pe primul loc in viata noastra,dar uneori avem nevoie si de pastile pentru a ne ajuta organismul , iar cum noi romanii suntem genul de persoane care merg la medic numai in situatii urgente,in rest ne tratam ,,dupa ureche,, unele aspecte chiar le trecem cu vederea,sau poate chiar habar nu avem despre ele.Eu una va spun sincer ca nu stiam ca pastilele trebuiesc inghitite asa cum sunt (asta nu din nestiinta,ci pur si simplu nu pot inghiti tabletele,si le prefer pisate..fara sa stiu ca imi faceam mai mult rau decat bine.) dar in urma acestui articol am invatat ceva foarte util si sanatos.
Care articol va place voua de pe site-ul http://www.mondonews.ro/ ? .

14 comentarii:

  1. Foarte interesant. Si eu iau pastile dupa ureche, iar un site de genul acesta chiar nu am mai vazut de multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt fan paracetamol dar chiar la cantitatea aia nu ajung :D

    RăspundețiȘtergere
  3. da doar cand ne incearca cate o raceala o pastila de paracetamol si un ceai cald,imi place ceea ce ai specificat ,dar asa este nu luam seama si facem cam ce stim noi zicem mai bine numai sa nu ajungem pe mana doctorilor,la spital,asta este cauza care ne tratam dupa ureche.

    RăspundețiȘtergere
  4. DIN CAND IN CAND MAI IAU SI EU PASTILE DUPA URECHE MAI TOT TIMPUL

    RăspundețiȘtergere
  5. eu foarte rar iau pastile, dar si atunci sun la farmacie sau merg la medicul de familie

    RăspundețiȘtergere
  6. FOARTE INTERESANTE SI SFATURI FOARTE BUNE SI UTILE PENTRU SANATATEA NOASTRA

    RăspundețiȘtergere

  7. Nu iau pastile fara recomandarea medicului, nu iau nici macar pentru dureri de cap.IN MOMENTUL IN CARE ,,MA DOARE CAPUL" INSEAMNA CA ACEEA DURERE ESTE PROVOCATA DE CEVA, DACA NU TRECE DUPA SOMN ATUNCI MERG LA MEDIC

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai iau paracetamol de cand am aflat ca este f. daunator

    RăspundețiȘtergere
  9. Am obiceiul sa iau pastilele care imi fac bine, fara prescriptie medicala. Un articol foarte interesant de care trebui tinut cont. Iti multumesc xa am avut ocazia sa-l citesc iar saitul sus mentionat nu l-am vizitat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant. Nu am stiut.

    RăspundețiȘtergere
  11. sanduleanu lenuta16 martie 2014 la 14:44

    interesant articol ,multumim !

    RăspundețiȘtergere
  12. interesant articol :) SFATURI FOARTE BUNE

    RăspundețiȘtergere
  13. mie nu imi place sa iau pastile dupa ureche... mereu am apelat la sfatul farmacistului sau al medicului :)
    la raceli iau paracetamol...dar knd vad ca nu isi face efectul cer ajutor :)

    RăspundețiȘtergere

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates