miercuri, 5 decembrie 2012

# APERITIVE

Corabioare cu legume








Se spala cartofii bine ,fara sa fie curatati de coaja si se pun la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert se taie in 2 bucati si se scoate din miez,facandu-se un loc pentru a pune legumele.
Pregatim legumele,le curatam si le taiem. Punem ceapa prima data sa se inabuse putin,apoi adaugam morovul,lasam un pic,apoi adaugam rosiile si ardeiul gras.Cand e aproape gata adaugam sare si condimentele.Scoatem pe o farfurie compozitia.
Umplem cartofii cu legumele si punem si un pic de patrunjel deasupra.

Un comentariu:

Piept de pui cu linte rosie si legume chinezesti

Astazi vin cu o reteta foarte gustoasa, rapida, usor de preparat si ieftina.Cu siguranta va fi pe placul oricui. Nu arata atat de spectacul...

Follow Us @soratemplates