sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Chec






  • 3 lingura cacao pudra
  • 8 buc. oua
  • 100 gr margarina
  • 250 gr lapte
  • 8 lingura ulei
  • 8 lingura zahar
  • 8 lingura faina alba
  • 1 buc. zahar vanilat

Freci margarina cu zaharul,adaugi pe rand galbenusurile si freci in continuare pana devine spumoasa compozitia.

Adaugi zaharul vanilat,faina si laptele.La sfarsit adaugi albusurile batute spuma.

Imparti compozitia in 2,una ramane asa iar in cea dea doua se adauga cacaua.

Torni in tava compozitia alba si apoi pe cea cu cacao si faci cu coada lingurei zig-zag.
bagi la cuptor si verifici cand e gata cu o scobitoare,daca ramane curata scobitoare atunci e gata.

3 comentarii:

  1. vai vai vai...noroc ca am si un chec-ulet.ca atfel te dadeam in judecata :))

    RăspundețiȘtergere
  2. fac si eu dar eu il coc in tavi de cozonac

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place sa fac chec...se face usor si cu putina imaginatie poti de fiecare data sa il faci altfel ;)

    RăspundețiȘtergere