Vă spuneam ieri că pieptul de la gâscă l-am oprit sa fac o ciorbă de perișoare. Astăzi am și făcut-o. Nu vă pot spune decât că s-a terminat rapid din farfurii. A fost delicioasă.
Avem nevoie de:
- pipet de gâscă tocat,
- 4 l apa,
- 1 ceapă,
- 1 morcov,
- 1 ardei gras,
- 1 lingură cu pastă de tomate,
- borș Maggi, după gust,
- 1 cub Maggi Pui,
- leuștean,
- 1 ou,
- cimbru,
- piper,
- sare,
- orez.
Punem apa și cubul Maggi la fiert, iar când dă în fiert adaugăm legumele tocate cubulețe și pasta de tomate.
Între timp pregătim perișoarele din pieptul de gâscă: scoatem carnea de pe os și o tocăm. Punem carnea într-un castron peste care adăugăm un ou bătut, orez ( atât cât doriți) , cimbru, sare și piper. Amestecăm bine și facem biluțe.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu