Până acum nu am mai încercat o astfel de ciorbă, dar când am văzut-o pe blogul prietenei mele Brândușa ( AICI )mi-am zis că trebuie să o încerc și eu. Vreau să vă spun că este delicioasă, s-a terminat rapid și mi-a părut rău că nu am făcut o cantitate mai mare, dar o să o fac mai des de acum înainte.
Avem nevoie de:
- 1 ceapă,
- 1 morcov,
- 1 mix gogoșari,
- 1 borcan fasole verde 680 gr,
- 3 linguri ulei,
- 3 linguri smântână,
- 3 ouă,
- 3 căței de usturoi,
- borș Maggi, după gust
- luștean.
Mod de preparare:
Curățăm ceapa, o spălăm, o tocăm și o prăjim puțin. Adăugăm morcovul tocat, mixul de gogoșari și lăsăm cât să se întrepătrundăgusturile, apoi adăgăm apă și fierbem până sunt legumele pătrunse bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu