Pana acum nu am incercat niciodata ciorba acra de fasole, insa astazi dupa ce am vazut pe maggi.ro reteta pentru ciorba de fasole, am zis ca trebuie sa o incerc si eu. Am fost foarte placut impresionata de gustul acestei ciorbe de fasole si cu siguranta o voi pregati din ce in ce mai des. Pe site-ul www.maggi.ro am gasit o sumedenie de retete inedite si usor de pregatit. Daca sunteti in pana de idei pentru pranz sau cina pe acest site o sa gasiti inspiratie garantat.
-2 cepe
-3 linguri ulei
– 1 punga cu mix de legume( morcov, pastai de fasole verde, mazare, telina, porumb, ardei)
-1 legatura de patrunjel
-2 conserve de fasole boabe sau fasole uscata
-2 rosii
– 2 linguri pasta de gogosar/tomate
-1 lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume
-1 lingura de Maggi Bors cu Legume
-piper (dupa gust)
-boia (dupa gust)
Fasolea din conserva nu necesita fierbere si, de obicei, se conserva doar in apa cu sare. Daca alegeti fasolea uscata ( asa ca mine) trebuie sa o fierbeti intai in apa cu putina sare si ulei.
Continuarea retetei o gasiti AICI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu