Astazi ne luam ramas bun de la anul 2016 si sper ca anul ce vine sa fie mult mai bun in toate decat cel care a trecut, atat pentru mine cat si pentru voi. In ultimii ani am petrecut Revelionul acasa, inainte era baietelul mic, iar acum am fetita de 9 luni asa ca nu pot sa petrec pe undeva si sa las copii singurei ( bine, cu bunicii) . Pregatiri am facut ca de fiecare data: aperitive, sarmale, friptura, tort, insa astazi sa va las reteta de salata de boeuf. Noi nu facem cantitate mare, ci fix cat mancam de 2 ori din ea, asa ca sa nu va speriati de cantitatile din reteta. Bineinteles, acestea se pot dubla sau tripla, in functie de necesitatea voastra.
- 300 gr carne de porc,
- 4 cartofi potriviti,
- 1 morcov,
- 1 cutie mica de mazare,
- muraturi/gogosari/castraveti in functie de gust,
- 1 lingurita mustar,
- 1 ou intreg fiert,
- 1 galbenus crud,
- ulei,
- 1 lingurita Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume,
- sare,
- piper.
O sa incepem prin a pune carnea intr-o oala cu putin Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume la fiert. Cand incepe sa fiarba ii adunam spuma de pe deasupra cu o spumiera, apoi o lasam sa fiarba. Intre timp ne ocupam de cartofi si morcov, pe care ii curatam , ii spalam bine si punem intr-o oala (nu cu carnea) cu putin Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume. La fel ca si la carne o sa adunam spuma, lasam sa fiarba si cand patrunde furculita usor in cartof sunt gata.
Pentru reteta integrala apasati AICI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu