Aceasta reteta am ales-o de pe site-ul maggi.ro pentru seara de Revelion. Si pentru ca nu am vrut sa am o surpriza neplacuta ( fiind prima data cand gatesc aceasta reteta) sa nu-mi iasa, am gatit-o cu 2 zile inainte. A fost o adevarata incantare pentru papilele noastre gustative si si-a castigat locul de onoare pentru seara de Revelion. Din a doua rulada nu am mai apucat sa pozez nimic pentru ca a disparut rapid din farfurii, noroc ca m-am gandit sa fac poze la prima incercare.
- 1kg de pulpa de porc sau cotlet
- 200g de sunculita taraneasca
- 3 oua
- 200g de ciuperci din conserva
- 2 linguri de cascaval ras
- 2 catei de usturoi
- 1 bucata de ceapa mica
- 100ml de ulei
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- 1 lingurita de rozmarin uscat
- 200ml de vin alb sec
- 4 fire de ceapa verde
- 5-6 cartofi potriviti
- Taiem ceapa marunt si o lasam apoi la inmuiat cam 1-2 minute in 50 ml ulei.
- Adaugam ciupercile taiate, usturoiul taiat in felii si un praf de sare.
Pentru reteta integrala apasati AICI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu