luni, 26 mai 2014

Noua gama Apidermin Lejer



http://magazin.complex-apicol.ro/noutati
Pentru ca tenul meu sa radieze de prospetime si fericire am intotdeauna grija de el,intotdeauna ma demachiez ( chiar daca nu am folosit niciun produs cosmetic) ,urmeaza lotiunea tonica si la final hidratarea cu o crema adecvata tenului meu( un pic cu tenta de ingrasare si putin acneic),iar o data pe saptamana folosesc si o masca preparata in casa pentru ca tenul meu sa radieze de fericire.Dar asta nu este de ajuns asa ca mai  consum  multe lichide,fructe si legume, mai putina cafea si fara tutun.
Am aflat ca Apidermin lanseaza o noua gama de produse Apidermin Lejer ,particip la aceasta campnaie poate am norocul sa fiu printre norocoasele care vor testa noua gama gratuit formata din:
- lapte demachiant lejer :
cu laptisor de matca, vitamina A, vitamina E si unt de cacao
- lotiune tonica hidratanta: cu laptisor de matca si extract de frunze de ceai verde
- crema lejera regeneratoare de noapte : cu laptisor de matca, ulei de samburi de caise si vitamina A
- crema lejera hidratanta de zi : laptisor de matca si vitamina E
Produsele Apidermin lejer fara conservanti,coloranti si fara parafine sigur voi avea un ten foarte fericit care va radia .Aceasta noua formula este destinata tenului normal,gras sau cu tendinte de ingrasare,complexul de ingrediente active mentine pielea hidratata un timp indelungat ,asa ca sigur aceste produse vor fi perfecte pentru tenul meu care este cu tendinta de ingrasare si putin acneic,poate ma va scapa de aceste mici probleme noua gama.
Daca si voi vreti sa va bucurati de noua gama acasa la voi gratuit trebuie sa trimiteti un email la adresa marketing@complex-apicol.ro cu subiectul ,,Vreau sa particip la campania de testare,, pana pe 30 Mai 2014.
Va doresc multa bafta si testare placuta tuturor.

2 comentarii:

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates