joi, 29 mai 2014

Eleganta Armani


Nu toti barbatii au un stil elegant,sau poate chiar nu stiu sau nu vor sa fie eleganti,va spun drept sotul meu este un astfel de barbat :) nu il critic...dar asa este el.Imi aduc aminte si acum ,de parca a fost azi,desi au trecut 7 ani, cum l-am cunoscut la prima intalnire.....imbracat lejer intr-o pereche de blugi si o camasa sport ( deloc elegant) :) dar ceea ce m-a atras a fost parfumul lui....Aqua di Gio de la Armani....acest lucru ma facea sa simt ca este un barbat  elegant dar nu vrea sa arate asta,fiind o fire rebela :) .Parfumul m-a cucerit in primul rand ,cred, :)) apoi treptat am descoperit si omul din fata mea.De atunci si pana acum numai acel parfum il foloseste,bineinteles pe parcurs am inteles ca el nu trebuie sa fie imbracat elegant ci trebuie sa se simta elegant...iar acel parfum asa il facea.
Nu trebuie sa fi neaparat elegant la vedere....ci mai degraba sa te simti elegant.Nu toti pot vedea tinuta eleganta pe care o porti dar in schimb toti pot simti parfumul ce denota eleganta. 
Am primit o lectie extraordinara de viata prin aceste cuvinte de la o persoana pe care o cunoscusem de putin timp. Iar de atunci adopt aceeasi atitudine ca si sotul meu,si sunt mandra de mine.
Acum va spun drept ca mi-ar placea sa isi inlocuiasca (macar din cand in cand) parfumul ,si cum el este fan Giorgio Armani ,acest parfum sigur l-ar incanta .Cred ca acest parfum i s-ar potrivi manusa :) ,este exact ceea ce va spuneam eu despre el si parerea lui despre eleganta.
 ''O nouă variantă a seducției bărbatului Code, care renunță la smoking  pentru  un costum lejer gri sau un simplu tricou. Un parfum puternic, dar totuși proaspăt care umple aerul cu o urmă plină de magnetism,  care ar face pe oricine să îl urmeze.
O versiune casual chic, dar mereu încorporată în aceeași siluetă : un ambalaj  emblematic inspirat de sacoul unui smoking Armani,  o linie clasică și foarte masculină, traversată de un gri metalizat pentru a evidenția prospețimea acestui nou parfum.''
Noul parfum lansat de Armani ar fi cel mai potrivit cadou pentru ziua lui de nastere care va fi in curand, sunt sigura ca l-ar aprecia la fel de mult sau poate chiar mai mult decat pe cel de acum.
 Parfumeriile Douglas ne invita sa descoperim Armani Code Ice in avanpremiera in perioada 28aprilie- 31 Mai 2014.

10 ani de seducție

Armani Code reprezintă o importantă parte a parfumurilor Giorgio Armani din ultimii 10 ani.Pentru prima oară într-o campanie de comunicare, Giorgio Armani alege să colaboreze cu o imagine a unui star Hollywood-ian, Chris Pine pentru a personifica eleganța naturală și carisma bărbatului Code, un seducător atemporal.Ochii săi de un albastru intens, stilul său personal și zâmbetul fermecător îi asigură dreptul de a fi întruparea perfectă a acestui bărbat fascinant, cu un șarm magnetizant ce simbolizeaza Armani Code: cea mai elegantă prezență masculine, combinată cu glamour-ul și strălucirea Hollywood-ului. 

Asa cum spune sotul meu cu un parfum de la Giorgio Armani esti de neuitat  #Beunforgettable.

Multumita parfumului de 7 ani am cel mai rebel si elegant sot din lume. 

 Voi ce credeti despre parfumurile Armani ,in general,ati folosit?v-au placut?vi se par prea scumpe?
Va astept cu pareri sincere .
P.S : Trebuie sa va simtiti eleganti chiar si .....in pijamale :)

28 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc,imi plac provocarile..iar atunci cand acestea s-au intamplat in viata mea ,scriu cu multa usurinta :)

      Ștergere
    2. Felicitari Paula.Stan Luminita Simona

      Ștergere
  2. Aghinitei Maria29 mai 2014 la 16:21

    Un articol bun. Ce pot sa spun: Armani este de necotestat si de neatins, pt. noi muritorii de rand ( ca imbracaminte) poate un parfum ! (cuprima de craciun si de restul ne imprumuta mama:) )

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo. foarte frumos si bine scris articolul

    RăspundețiȘtergere
  4. Eleganta rezida din atitudine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. un articol foarte bun, o descriere amanuntita a acestui minunat parfum

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu un parfum Armani esti de neuitat / Iar totul devine de invidiat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un parfum , elegante de mare clasa Armani Code

    RăspundețiȘtergere
  8. alina predescu29 mai 2014 la 16:41

    bun articol, felicitari,si parfumul e extraordinar

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu un parfum de calitate orice doamna se simte sigura pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  10. ana maria birladeanu29 mai 2014 la 22:36

    Intradevar parfumurile Armani sunt deosebite,este singurul parfum pe care il suportam in sarcina,:))) sotul foloseste Aqua de gio .

    RăspundețiȘtergere
  11. Parfumurile Armani sunt de vis :) desi mi se par scumpe :D

    Pe sotul meu l`am cunoscut imbracat la 4 ace :)
    Va doresc sa fiti fericiti pana la adanci batraneti :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Minunat articol,l am citit cu mult drag.
    Adevarul e ca Acqua di Gio nu are cum sa nu iti placa..de fapt eu snt fana ARMANI de cand ma stiu...preferatul meu de la gama pt femei Acqua di Gioia , acum si mereu.Iar acest nou Armani Code Ice am avut placerea sa il miros , si am ramas la fel de placut surprinsa.

    RăspundețiȘtergere
  13. intradevar si mie imi place.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si daca nu foloseam armani pana acum...acum mi-a trezit interesul

    RăspundețiȘtergere
  15. Poetica prezentarea din care vibreaza dragostea

    RăspundețiȘtergere
  16. articolul este bun imi place

    RăspundețiȘtergere

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates