- peste
- ardei capia
- ceapa
- rosii
- usturoi
- sare si piper
- cimbru
-1 lingura scretul gustului.
Se pun pe gratar la copt: rosiile,ardeii si ceapa.Se curata de coaja si se dau prin masina de tocat sau blender.Se curata usturoiul si se adauga peste acestea tocat si el.Se pregateste jumatate de ceasca de apa cu 1 lingura Secretul gustului legume,piper si sarea.Se toarna peste compozitie si se mai adauga si putin cimbru verde sau uscat.
Se pune peste si apoi sosul de saramura lipoveneasca si se serveste.
Pofta buna!
tre sa fie tare bun ...
RăspundețiȘtergereHmmm..ce pofta mi-ai facut...o sa visez pesti la noapte :))
RăspundețiȘtergerePfff deja salivez numai cand am vazut...trebuie sa incerc si eu :)
RăspundețiȘtergeree foarte buna, va garantez
RăspundețiȘtergere