se
spala caisele,se scot samburii si se pun intr-un borcan de 800 gr pana
la jumatatea borcanului,apoi se adauga 2 linguri rase de zahar,1 plic
zahar vanilat si apoi se completeaza cu apa pana sus.Se pune capacul
bine si se pun intr-o oala pe fundul careia a fost asezat un prosop,se
toarna apa pana trece de capac si se lasa sa fiarba,cand incepe sa
fiarba ne uitam la ceas si le tinem 15 minute pe foc potrivit,apoi se
lasa sa se raceasca acolo in oala.Se depoziteaza in camara cand s-au
racit
marți, 24 iulie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prăjitură turnată cu mere
Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...
Mi-a facut si eu ..e absolut deicios:X
RăspundețiȘtergereda este un compot super delicios...nepotelul meu ar manca mereu :)
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere