se
spala visinele si se pune intr-un borcan de 800 gr pana la jumatatea
borcanului,apoi se adauga 3 linguri rase de zahar si apoi se completeaza
cu apa pana sus.Se pune capacul bine si se pun intr-o oala pe fundul
careia a fost asezat un prosop,se toarna apa pana trece de capac si se
lasa sa fiarba,cand incepe sa fiarba ne uitam la ceas si le tinem 15
minute pe foc potrivit,apoi se lasa sa se raceasca acolo in oala.Se
depoziteaza in camara cand s-au racit.
marți, 24 iulie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prăjitură turnată cu mere
Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...
De visine chiar nu am baut niciodata .dar tre sa fie bun ..zic eu
RăspundețiȘtergereeste foarte bun,am facut si din asta...mie imi place si dulceata e foarte buna :)
RăspundețiȘtergeree chiar foarte bun in perioada de iarna...si eu am,dar cu altfel de reteta
RăspundețiȘtergerefoarte usor de pregatit si foarte bun
RăspundețiȘtergere