- 300 gr branza
- 4 buc.oua
- 300 gr ciuperci
- 300 gr salam
- 500 gr carnati
- 4 buc. rosii
- 1 kg faina
- 250 gr pasta de rosii
- 1 buc. cub drojdie
- 300 gr sunca presata
- 150 gr masline
- 300 gr kaizer afumat
se toaca cubulete carnatii,salamul,maslinele,kaizerul afumat si sunca presata,ciupercile se pastreaza asa daca sunt fasii sau daca nu se toaca si ele la fel si rosiile.
se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se pune in mijlocul fainii si se amesteca pana se face un aluat,se lasa putin apoi si apoi se framanta,pana e bun aluatul de intins,se lasa la crescut inca 30 min.Apoi se intinde foi subtiri.
Se pune aluatul in tava care a fost unsa cu ulei,se inteapa suprafata cu o furculita si apoi se rade branza deasupra,apoi se aseaza,carnatii,ciupercile,salamul,maslinele,kaizerul afumat,sunca presata,rosiile si apoi se bate 2 oua si se toarna peste ea,la sfarsit se adauga si pasta de rosii si deasupra iar putina branza rasa.
se da la cuptor pentru 30 minute.
Pofta buna!
vai te bat ... trimite curierul cu o pizza la mine ...
RăspundețiȘtergerewow...arata super gustos,imi place foarte mult dar spre rusinea mea nu prea fac :)
RăspundețiȘtergereimi sta deja gandul la ea
RăspundețiȘtergerevai vai cate bunatati la un loc..arata pfff superrr.. :)
RăspundețiȘtergere