-3 vinete potrivite
-ulei
-sare
-1 ou fier
-1 ou crud
Coacem vinetele(eu le fac in ulei) le lasam sa se raceasca si apoi scoatem miezul.
Le punem pe tocator si le batem bine cu o lingura de lemn.
Facem maioneza din galbenusul fiert si cel crud,frecam bine cu ulei pana obtinem cantitatea dorita.
Amestecam vinetele cu maioneza si sare.
Servim dupa preferinte.
Pofta buna!
luni, 10 septembrie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prăjitură turnată cu mere
Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...
yamii as manca nonstop
RăspundețiȘtergereNe place la nebunie salata de vinete si o mancam destul de des cu rosii ;)
RăspundețiȘtergereeste foarte buna,sotului meu ii place sa-i pun si ceapa o rad pe razatoarea mica...o sa dezghet vinete si fac si eu
RăspundețiȘtergerece buna e.....cu rosie....mmmm...imi sta gandul deja la ea
RăspundețiȘtergerefac foarte des, la fel
RăspundețiȘtergeresi mie imi place foarte mult salata de vinete :)
RăspundețiȘtergeresi mie
RăspundețiȘtergere