luni, 9 iunie 2014

Interviu cu dna.Alina Marginean


Am intarziat cu interviul pentru ca am fost bolnavioara,dar am revenit si sa mergem mai departe cu Campania sa ne cunoastem mai bine adresata bloggerilor culinari.De aceasta data o avem invitata pe dna Alina Marginean posesoare blogului culinar Bucataria lui Aly.
1. Cum ati inceput sa aveti un blog gastronomic?Si cum ati ales numele blogului? 
 Blogul culinar l-am facut anul trecut in luna august la cererea mai multor prieteni dragi mie si familiei, binenteles ca si eu imi doream de mult dar din lipsa de timp am tot amanat ,am cateva sute de retete si poze si acum ca am blogul facut le ofer si celor care doresc retetele mele care sunt simple si la indemana oricui .Numele blogului vine de la faptul ca cei foarte apropiati mie imi spun Aly si asa ca am decis sa numesc blogul asa Bucataria lui Aly 
2. De unde va inspirati in arta culinara: carti de bucate, reviste, emisiuni, bloguri, site-uri? 
Ma inspir in general de la TV ,nu pot spune ca ma uit pe un blog anume ,daca vad ceva care imi place ,ma uit ,scriu reteta dar niciodata nu fac o reteta dupa ceea ce contine ,mereu scot ceva sau adaug ceva ,aceasta e stilul meu si mereu imi iasa ceea ce fac ,am multe caiete cu retete scrise de cand aveam 14 ani ,reviste adunate de-a lungul timpului (cam 24 de ani am tot adunat )si carti primite in dar de cei dragi 
3. Care a fost cel mai mare dezastru culinar pe care l-ati avut? 
Cel mai mare dezastru culinar a fost chiar la inceput ,aveam cam 14 ani si impreuna cu o verisoara de a mea (aceeasi varsta )am hotarat sa facem Turta dulce si Fasole verde cu maioneza ,parintii nostrii erau plecati si ne-am gandit sa facem ceva bun pe cand se intorc ,o mare surpriza dar? a iesit un dezastru ,la fasole am folosit cam un litru de ulei ca nu ne iesea maioneza ,faceam cu schimbul dar la urma ne-a iesit un fel de ciorba ,iar turta dulce a iesit ca si pietrele din curtea parintilor ,binenteles ca dupa ce sau suparat pe noi (in bucatarie era dezastru ) ne-am amuzat toti de situatia creata 
 4. Care este reteta dvs preferata si/sau care este cea pe care o gatiti cel mai des?
 Nu pot spune ca am o reteta anume dar imi plac foarte mult prajiturile cu crema si ruladele umplute cu diverse legume ,iar ca si preferinta daca ar fi sa aleg una ar fi Pulpe de pui umplute cu sunca si cascaval,sunt delicioase 
 5. Aveti vreo reteta mostenita din familie, o reteta a copilariei ?
 Da am una mostenita de la mama mea care o are si ea de la bunica Fasole boabe scazuta cu carnati afumati si condimente multe ,un deliciu culinar
 6. Ce retete ati recomanda utilizatorilor incepatori de pe blogul dvs?
 As recomanda toate retetele deoarece am postat numai retete simple pe care le poate face oricine indiferent ca are experienta sau nu in gastronomie ,urmand pasii corect sigur ii va iesi reteta celui/celei care o face
 7. Aveti alte pasiuni in afara de arta culinara despre care ati vrea sa ne povestiti?
 Da imi place muzica si dansul ,imi place sa scriu povesti si poezii (am deja multe poezii scrise dar le pastrez pentru micuta mea ) si o poveste minunata pe care am facut-o cadou fetitei binenteles.
Multumesc frumos pentru interviul acordat,succes pe mai departe si pe data viitoare cu o noua invitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prăjitură turnată cu mere

Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...

Follow Us @soratemplates