- 1 kg burta de vita
- 3 morcovi
- 3 cepe
-10 oua
-500 gr smantana
-ulei,otet si usturoi.
Se taie burta fasii si se pune la fiert pentru 20 minute(daca este
prefiarta) ,impreuna cu morcovul si ceapa(acestea se taie in 2 pentru ca
la final se scot).
Intre timp se bat oualele bine si se amesteca cu smantana,se face
apoi usturoiul :se piseaza si se freaca cu putin ulei,se adauga la final
apa.
Cand s-a fiert burta se scoate ceapa si morcovul(aceste se poate pisa
si pune inapoi in ciorba),se lasa sa se raceasca si apoi se adauga
smantana cu oualele,usturoiul,sare si otet.
Pofta buna!
mie una nu imi place,dar sotului nu i.ar strica o portie:))
RăspundețiȘtergereeste preferata mea...deja mi-e pofta
RăspundețiȘtergereador ciorba de burta!
RăspundețiȘtergere