Pentru tocanita
- 4 aripioare
- 4 cepe
-3 morcovi
-3 ardei grasi
-4 rosii
-pasta de rosii
-sare,piper,oregano,cimbru,delikat
-patrunjel,marar
Pentru mamaliguta:
- apa
-2 linguri ulei
-sare
-malai
Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei,adaugam apa ca sa o inabusim,adaugam morcovul dat pe razatoare,ardeii si rosiile taiate cubulete.Lasam sa se inabuse bine,apoi adaugam pasta de rosii si aripioarele,completam cu apa si lasam sa fiarba.
Cand este gata adaugam condimentele.
Punem apa intr-un ceaunel si adaugam sare,ulei si putin malai,lasam sa fiarba,apoi adaugam malaiul si amestecam energic sa nu se faca cocoloase,lasam focul la mic si lasam sa palpaie cam 5 minute.
Adunam mamaliga in ceaunel si rasturnam pe platou.
Servim tocanita cu mamaliguta calda.
Pofta buna!
luni, 7 aprilie 2014
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prăjitură turnată cu mere
Săptămâna trecută am zărit pe o rețea de socializare o prăjitură cu mere, care mi-a făcut cu ochiul. Nu m-am lăsat până nu am facut-o și eu ...
foarte buna! azi si eu am facut tochitura cu mamaliguta
RăspundețiȘtergerefoarte buna si se pregateste repede si usor
RăspundețiȘtergere