-500 gr ficatei de pui
-250 ml vin alb
-4 cepe potrivite
-100 gr nuci zdrobite
-150 ml suc de rosii
-ardei iute rosu
-3-4 catei usturoi
-ulei,sare,ulei
-piper,patrunjel
Speli ficateii si ii scurgi.Cureti ceapa,o speli si o tai rondele.Curetei usturoiul si il zdrobesti.Incingem tigaia cu ulei si se caleste ceapa si ardeiul iute,se da deoparte si se prajesc ficateii,cand sunt gata ficateii se adauga ceapa,ardeiulusturoiul si sucul de rosii.
Se lasa sa fiarba 5 minute si apoi se toarna vinul,se presara sare si piper,dupa gust,dupa ce clocoteste 3-4 minute se da deoparte.
Se serveste mancarica de ficateii cu nuci zdrobite si se decoreaza cu frunze de pătrunjel.
Pofta buna!
cu nuca nu am facut niciodata, o sa pun in practica reteta
RăspundețiȘtergerenuca n-am pus niciodata. e un inceput, nu?
RăspundețiȘtergere