-1000 gr biscuiti populari
-250 gr zahar
-1 plic cacao
-300 gr rahat
- 1 L apa
-3 esente de rom
Se rup biscuiti in bucati mici.
Se taie rahatul cubulete.
Se face un sirop din apa cu zaharul si esenta de rom,se pune la foc mic pana da in fiert.
Peste biscuiti se pune jeleul de fructe(rahat) ,cacao si siropul sa fie fierbinte,se amesteca bine bine.
Cand s-a amestecat se pune si se ruleaza pe o folie de plastic.
Se da la rece pana se intareste.
Se taie rahatul cubulete.
Se face un sirop din apa cu zaharul si esenta de rom,se pune la foc mic pana da in fiert.
Peste biscuiti se pune jeleul de fructe(rahat) ,cacao si siropul sa fie fierbinte,se amesteca bine bine.
Cand s-a amestecat se pune si se ruleaza pe o folie de plastic.
Se da la rece pana se intareste.
Am si eu in frigider .. nu mi-ai facut pofta ..sac :P
RăspundețiȘtergerecam asa fac si eu dar nu pun asa mult rahat ca nu prea-mi place dulcele,eu pun si miez de nuca maruntit :)
RăspundețiȘtergerefoarte bun e
RăspundețiȘtergeream facut doar o singura data si am mancat cu o pofta :)
RăspundețiȘtergereda, o idee buna, nu am mai facut de mult
RăspundețiȘtergere